نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و برزیل در لیگ‌ ملت‌ها(۲۱ خرداد ۱۴۰۴)| ناامیدکننده‌تر از همیشه! هافبک دانمارکی به جای مهری در پرسپولیس خواسته عجیب کارتال از درویش احتمال بازگشت فرجی به پرسپولیس! برخورد با مراسم جعلی بهترین‌های سال| توپا لغو شد! حسین‌نژاد با استقلال به توافق رسید مدافع بایرن مونیخ در رادار النصر درخواست ۷/۵ میلیون دلاری آرژانتین از ایران واکنش مسئولان استقلال به جدایی اندونگ شوک اندونگ به استقلال رزاقی نیا به استقلال پیوست + عکس بارسا به دنبال ستاره ۳۶ ساله کروات صعود هانیه رستمیان به فینال تپانچه ۲۵متر جام جهانی تیراندازی پاسخ رد کانته به الهلال پخش زنده بازی والیبال ایران و برزیل (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین محمدی، مدیرعامل جدید فولاد + عکس اردوی پیش‌فصل استقلال در هلند بی توجهی سازمان لیگ به اعتراض باشگاه استقلال حذف طبیعت از مسابقات بسکتبال لیگ قهرمانان آسیا تاریخ برگزاری سوپر جام و شروع لیگ اعلام شد سانه، خرید جدید گالاتاسرای
سرخط خبرها

آمادگی آرمانی آرمان | صعود ذوب‌آهن به رتبه سوم گروه الف

  • کد خبر: ۹۴۶۶۸
  • ۱۴ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۶
آمادگی آرمانی آرمان | صعود ذوب‌آهن به رتبه سوم گروه الف
تیم بسکتبال ذوب آهن با پیروزی بر خوزستانی ها در رده سوم جدول قرار گرفت.

گروه ورزش |شهرآرانیوز، در ادامه رقابت‌های لیگ برتر بسکتبال تیم ذوب‌آهن اصفهان ۹۲ - ۶۶ خانه بسکتبال خوزستان را در دیداری معوقه شکست داد.
آرمان زنگنه پشت خط پرتاب آزاد، ۲ امتیاز اول را گرفت تا نشان دهد حسابی روی فرم است. صیدی و آرش ثابتی دو شوت ۳ امتیازی می‌زنند. آرمان به اتفاق فرید اصلانی برتری را پس می‌گیرد و اکبری آن را تثبیت می‌کند. ۸ امتیاز پیاپی دیگر آرمان ذوب را به ۲۰ می. رساند. بهنام پیام و ماهروزاده اختلاف را کمتر می‌کنند. مرتضوی هم ب سبد می‌گیرد و دانک قادریان نتیجه را ۲۲ - ۱۴ می‌کند.

خوزستان کوارتر دوم با درخشش مصطفی عبدالوند و ۱۲ امتیاز او کنار بازی خوب ماهروزاده و قادریان و در حالی که مرتضوی در ذوب بازی موثری انجام می‌داد، اختلاف را به ۳ کاهش می‌دهد.

کوارتر سوم، اما خوزستان تحلیل می‌رود. آن‌ها فقط ۵ امتیاز با عیدالوند، سعید صالحی و ماهروزاده می‌گیرند، اما ذوب‌آهن با اکبری، زنگنه، مرتضوی، اصلانی و خلیل‌نژاد به برتری ۲۹ - ۵ می‌رسد.

ابوالفضل قادریان و بهنام پیام در کوارنر چهارم قدم عقب نمی‌گذارند و هر کدام ۱۰ امتیاز برای تیم‌شان می‌گیرند تا با سبد شاهرخ نجفی، خوزستان ۲۲ - ۲۱ در این وقت به برتری برسد. فرزاد کوهیان هم به بازیکنانی مثل صفا نکویی و علی گلستانه بازی می‌دهد که امتیاز هم می‌گیرند تا ذوب‌آهن با برتری ۹۲ - ۶۶ به دهمین برد فصل خود برسد.

آرمان زنگنه (۲۵:۱۹ دقیقه) با ۳۰ امتیاز، ۳۱ ریباند، ۳ پاس گل و بلاک دابل دابل کرد و با کارایی ۴۳ چهره بزجسته و امتیازآورتربن بازیکن میدان شد.

فرید اصلانی (۳۶:۰۵ دقیقه) با ۱۷ امتیاز، ۲ ریباند و ۱۰ پاس گل دابل دابل کرد و با کارایی ۲۷ دیگر چهره موفق بازی یود.

محمدرضا اکبری (۳۲:۲۶ دقیقه) با ۱۵ امتیاز، ۷ ریباند، ۷ پاس گل و کارایی ۲۶ شب خوبی داشت.

مصطفی عبدالوند (۲۹:۲۰ دقیقه) با ۱۳ امتیاز، ۸ ریباند و کارایی ۱۸ موثرترین بازیکن خوزستان بود.

ابوالفضل قادریان (۳۹ دقیقه) با ۱۸ امتیاز، ۷ ریباند و کارایی ۱۴ دیگز بازیکن نسبتا موفق خوزستان لقب گرفت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->